Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Koelverse (bio-)maaltijdservice aan huis
Nieuw in Zeist: Eten met Gemak

Eten met Gemak gaat starten met een koelverse maaltijdservice aan huis in de regio Zeist en omstreken. De familie Ooms zal vanaf 13 september koelverse maaltijden gaan leveren die worden gekookt met verse ingrediŰnten. Naast alle gewone koelverse maaltijden zijn er 25 soorten dieetmaaltijden, halalmaaltijden, vegetarische en biologische maaltijden verkrijgbaar, zo meldt Nieuwsbode Zeist. Alle maaltijden worden bereid in gecertificeerde keukens in Katwijk, Beekbergen (halal) en Reeuwijk (biologisch).



Tien jaar geleden maakte Eten met Gemak 300 maaltijden per dag. Inmiddels worden er dagelijks maar liefst 50.000 maaltijden bereid die veelal bestemd zijn voor ziekenhuizen, zorginstellingen, thuiszorg- en welzijnsorganisaties.

Voor meer informatie: www.etenmetgemak.nl/ooms

Publicatiedatum: 8-9-2016

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-2-2018 Vegan winkel en biologische lunchroom in Gouda geopend
8-2-2018 Bio-fastfoodketen The Barn vˇˇr de zomer naar 8 vestigingen
5-2-2018 "Groeiende vraag vanuit horeca en catering"
30-1-2018 De Kas wederom 'Beste Biologische Restaurant'
23-1-2018 Daphne bio(m)ijsje ge´ntroduceerd tijdens de Bio-beurs
16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *