Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We vonden het meteen heel lekker"

Primeur met bio-pompoenketchup bij De Frietwinkel

Tholen - Klanten van de Frietwinkel kunnen vanaf vandaag (1 september) kennismaken met biologische pompoenketchup. "Deze ketchup is echt bijzonder en superduurzaam, aangezien het gemaakt wordt van pompoenen die voor consumenten niet interessant zijn. Ze zijn ofwel te groot ofwel te klein voor in de winkel", vertelt Siem van Bruggen van de Frietwinkel.



De Frietwinkel heeft hiermee een primeur. "We nemen de ketchup af van Het Bio Pakhuis. Zij gaan dit product samen met ons op de Nederlandse markt lanceren. Het Bio Pakhuis kwam onlangs wat flesjes bij ons afleveren en we vonden het meteen heel lekker, onder meer bij de Bieterbal. Geen idee eigenlijk waarom we het nog nergens in Nederland kunnen krijgen, daarom besloten we om deze bijzondere ketchup in onze Frietwinkels te gaan aanbieden. De ketchup is vanaf nu te verkrijgen bij onze friet in de winkels in Utrecht, Den Haag en Breda. Vandaag laten we onze klanten gratis proeven van de ketchup."

BIOFACH-award

De biologische pompoenketchup is in Duitsland geproduceerd. Producent Georg Thalhammer presenteerde op de BIOFACH 2014 zijn biologische delicatessenlijn op basis van pompoen. De ketchup was toen al een opvallende verschijning en had een plekje gekregen in de Novelty Stand. De 'Bio-Kürbisketchup' ging uiteindelijk zelfs aan de haal met een Best New Product Award.

Het Bio Pakhuis heeft na jarenlang contact met Georg Thalhammer voorgesteld om de ketchup op de Nederlandse natuurvoedingsmarkt te gaan verhandelen. Alle etiketten zijn vertaald in het Nederlands en ze zijn er nu heel kleinschalig mee begonnen.

Voor meer informatie:

Siem van Bruggen
Frietwinkel by dapp bio food
085 2738002
info@frietfiets.nl
www.frietwinkel.nl

Het Bio Pakhuis
06 51024160
info@biopakhuis.nl
www.biopakhuis.nl