Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee nieuwe producten bij Neleman deze zomer

Neleman Verdil 2015 en Neleman olijfolie extra vergine zijn de nieuwste aanwinsten in het Neleman assortiment. Nu verkrijgbaar via de webwinkel www.neleman.org en de diverse verkooppunten in het land.

Neleman Verdil

Een zoete wijn, deels gemaakt volgens het zogenaamde ijswijn-procedé. De verdil druiven worden 15 dagen flink gekoeld, waardoor het sap bevriest en er kristallen ontstaan, die weer bepaalde cellen afbreken in de druivenschil. Daarbij komen aromatische deeltjes vrij die bij traditionele vinificatie in het vel van de druif blijven. Deze aroma's geven de wijn zijn kenmerkende smaak van kaneel en honing. Een wens van veel Neleman klanten, deze zoete wijn.



Neleman olijfolie extra vergine

Olijfolie past uitstekend in het assortiment van Neleman. Maar liefst 5 soorten olijven uit de olijfgaarden bij onze wijngaarden zitten in deze eerste persing. Alfafara, Arbosana, Arbequina, Koroneki en Chiquitita. Zachte olijfolie uit Valencia met fruitige smaak en elegante en frisse nasmaak.

Neleman

Het idee van zelf wijn maken bestond al jaren bij biologisch wijnpionier Derrick Neleman. Na een succesvolle handel- en importcarrière (hij introduceerde Fairtrade wijn in de Benelux, is oprichter van By the Grape en producent van film Kissed by the grape) volgt Derrick nu samen met vrienden in Spanje zijn droom: Spaanse biologische wijn maken in Valencia.

Voor meer informatie: www.neleman.org
Publicatiedatum: