Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zomertombola bij Estafette

Afgelopen maandag 8 augustus is de Estafette Zomertombola van start gegaan bij Estafette de biologische eetwinkel. De zomertombola is een soort loterij met allemaal leuke kleine en grotere prijzen in de vorm van biologische of bio-dynamische producten of belevenissen die door leveranciers en andere relaties van Estafette ter beschikking zijn gesteld.

Hoe werkt het? Van 8 augustus tot en met 4 september krijgen klanten elke keer dat ze in een Estafette-winkel of via www,estafettebezorgdienst.nl voor minimaal 15 euro aan boodschappen doen een Zomertombola-lootje met daarop een unieke code. Zodra dit lot online geactiveerd is, maken de deelnemers kans op een van de ruim 13.000 prijzen uit de Zomertombola. Half september worden de prijzen getrokken.



Alle prijzen staan vermeld in het Estafette Zomertombola Prijzenboekje. Ze variƫren van een zak groentechips tot een weekendje Weerribben, een kookworkshop thuis van De Groene Kookacademie of een gezichtsbehandeling van Dr. Hauschka. Je kunt zelfs winnen dat je een dagje door Ton van Tons Mosterd in zijn Tesla wordt rondgereden. Als kers op de taart zijn er daarnaast per winkel ook nog extra lokale prijzen te winnen.

Voor meer informatie: www.estafettewinkel.nl/zomertombola
Publicatiedatum: