Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TerraSana reisverslag Japan: bezoek aan zeewierenleverancier

Zeewieren. Japanners weten hoe ze schatten uit de zee in hun voordeel moeten gebruiken. Hoewel zeewier in Europa enorm in opkomst is, zijn het nog steeds de Japanners die toegang hebben tot zeewieren met de beste kwaliteit. TerraSana brengt deze kwaliteit natuurlijk graag naar Europa. De meeste van TerraSana's zeewieren komen dan ook uit het mekka van de zeewierproductie: de Ise-Shima baai in Japan.



Peter Jacobs (directeur TerraSana) bezocht deze magische plek in Japan en zag met eigen ogen hoe TerraSana's zeewieren geplukt worden. Lees zijn verhaal hier.



Meer verslagen lezen van de bezoeken die TerraSana bracht aan zijn producenten in Japan? Ga naar www.terrasana.nl.





Voor meer informatie: www.terrasana.nl
Publicatiedatum: