Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Halm regionale leverancier voor Keukenbazen Battle 2016

De Halm doet als regionale leverancier mee aan de kookwedstrijd 'Keukenbazen'. Na de zomervakantie gaat de Keukenbazen Battle 2016 echt van start. Dan kunnen alle kinderen van 10 tot 12 jaar in de achttien deelnemende gemeenten een Keukenbazen-team samenstellen en hun menu insturen. De koks die de menu's gaan beoordelen staan in de startblokken, de lokale foodleveranciers (waaronder De Halm) openen hun deuren, de burgemeesters moedigen de kinderen in hun gemeente in woord en gebaar aan... zij kunnen tenslotte Smaakburgemeester van Nederland worden.



Rob van den Berg, directeur van De Halm, legt uit waarom ze medewerking verlenen de kookwedstrijd: "Wij doen mee met deze actie omdat we het belangrijk vinden dat kinderen echt leren koken en dat ze weten dat niet alles kant en klaar uit een pakje hoeft te komen. "


Fotografie Wim Roefs.

Dit zijn de achttien deelnemende gemeenten die bij AgriFood Capital aangesloten zijn: Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, (titelverdediger) Cuijk, Grave, 's-Hertogenbosch, Heusden, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss, Schijndel, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel en Vught. Kijk voor meer informatie over de kookwedstrijd op www.keukenbazen.nl.


Fotografie Wim Roefs.

Voor meer informatie:

Rob van den Berg
De Halm
De Morgenstond 15
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 293090
rob@dehalm.nl
www.dehalm.nl
Publicatiedatum: