Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Activerende Douchegel voor de Man

Wie het onder de douche graag puur natuurlijk houdt, heeft bij Weleda de keuze uit een breed assortiment aan kleurrijke douchecrèmes. Dit voorjaar voegt de producent van natuurcosmetica een nieuwkomer toe: Activerende Douchegel voor de Man.

Waarom deze lancering?

Maartje Brommersma, Product Specialist: "Ons huidige assortiment bestaat hoofdzakelijk uit douchecrèmes met een vrij romige structuur en met bloemige of eerder fruitige geuren. We weten uit onderzoek dat heren de voorkeur geven aan een douchegel in plaats van een crème. En daar hoort ook een aangepaste geurbeleving bij. Activerende Douchegel voor de Man werd ruim een jaar geleden succesvol op de markt gebracht in Duitsland en Frankrijk. Een logische stap dus om dit product ook in Nederland en België te introduceren."



Wat maakt dit product zo uniek?

Maartje: "Vooral wat het parfum betreft ontvangen we enorm veel positieve reacties. De geurcomponent bestaat uit een compositie van natuurlijke etherische oliën, waaronder rozemarijn en tropische verbena, met een verfrissend en
activerend effect. Daarnaast wordt ook de licht schuimende geltextuur enorm gewaardeerd. De zeepvrije formule, samengesteld uit vetzuurglyceride en wasactieve stof en op basis van suiker en kokos, reinigt de huid in alle zachtheid en beschermt tegen uitdroging. De gel is volledig bio-afbreekbaar en dus niet belastend voor het milieu."

Activerende Douchegel voor de Man
  • Milde, zeepvrije formule
  • Beschermt de huid tegen uitdroging
  • Verkwikkende geur
  • Bio-afbreekbaar
  • 100% natuurlijk

Adviesprijs 200 milliliter: 7,99 euro

Net als de andere producten van Weleda draagt Activerende Douchegel voor de man het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica.

Beschikbaar vanaf half juli 2016.

Voor meer informatie: www.weleda.nl
Publicatiedatum: