Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Optimalisaties in bestaande assortiment en nieuwe producten in aantocht"

De Traay Bee natural wordt Bee Honest cosmetics

Tholen - Imkerij de Traay is ook actief op de markt van natuurlijke verzorgingsproducten. Sinds de introductie in 1993 was de naam 'Bee natural' aan deze producten verbonden, maar binnenkort wordt de naam aangepast van 'Bee natural cosmetics' naar 'Bee honest cosmetics'. Ilse Reitsma: "Deze naam refereert nog beter naar onze honing en bijen. Honest refereert bovendien naar lief (voor de natuur en onszelf) en eerlijk (ingrediƫnten). Met Bee honest cosmetics gaan we een stap verder dan natuurlijk en bio. In de producten waar honing in wordt gebruikt, zit biologische fairtrade honing en we gaan projecten ondersteunen die de natuur en de bijen een handje helpen."



Ilse geeft aan dat alle nieuwe producten onder de nieuwe merknaam in zullen stromen. "Er komen dit najaar diverse nieuwe gezichtsproducten aan. En zeepstukken, in drie heerlijke geuren: olijf & lavendel, rozen en uiteraard honing. En daar blijft het niet bij. Er komen dan ook 4 body oils met bijenwas op de markt in de volgende 4 varianten: baby, lavendel&sinaasappel, rozen en amandel. Heerlijk om je lichaam mee in te masseren na een douche of bad."



In het bestaande assortiment worden volgend jaar wat optimalisaties doorgevoerd. "Zo worden de verpakkingen van onze bad & douche en conditioners op het verzoek van onze klanten transparant." Ze vertelt dat de Traay steeds vraag ziet naar natuurlijke verzorgingsproducten. "Er is groeiende interesse en er is zeker ruimte voor nieuwe producten."



Voor meer informatie:

Ilse Reitsma
Imkerij de Traay
Platinastraat 50
8211 AR Lelystad
0320 282928
i.reitsma@detraay.com
www.detraay.com