Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Leckere breidt brouwcapaciteit uit met 2.500 HL

Afgelopen jaren heb je meerdere keren kunnen lezen dat De Leckere gestaag groeit. De productie werd opgeschroefd en er werden meerdere malen nieuwe lagertanks bij geplaatst. Met de plaatsing van extra tanks zou De Leckere de groeiende vraag naar het bier weer een tijd aankunnen.



De vraag naar het biologische bier van De Leckere nam echter zo snel toe dat de maximale productiecapaciteit al weer in zicht kwam. Dankzij de succesvolle crowdfundingactie van afgelopen december en de Rabobank kon de brouwerij meteen op de situatie anticiperen. Daarom kunnen ze met trots mededelen dat ze aankomende vrijdag met drie extra tanks van 6000 liter netto per stuk uitbreiden en daarmee de totale capaciteit met 2.500 HL per jaar vergroten.



Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om aanstaande vrijdag tussen 12:00 en 15:00 uur de plaatsing van de nieuwe tanks te komen bewonderen. Wellicht onder het genot van een 'lecker' biertje.



Voor meer informatie: www.deleckere.nl
Publicatiedatum: