Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Warmonderhof Avondklas, 1 september

Zorgboer Gerlof Pronk: over meewind en tegenwind, inspiratie en toekomstdromen

Gerlof Pronk studeerde in 2004 af aan Warmonderhof en werkte daarna een aantal jaren in de Warmonderhof Boomgaard. Inmiddels is hij zorgboer op De Naoberhoeve in Drenthe en staat hij met eigen groenten, kaas en eieren op de markt in Enschede. Tijdens de Avondklas op donderdag 1 september om 20:00 uur op Warmonderhof in Dronten vertelt hij hoe hij van student uiteindelijk zorgboer werd.

Aan de hand van foto's verhaalt Pronk wat hem heeft geïnspireerd, hoe hij is gestart en welke meewind en tegenwind hij heeft ervaren. Ook vertelt hij over zijn toekomstdromen.

Over de Avondklassen

Warmonderhof Avondklassen beginnen altijd om 20:00 uur in de Warmonderhofzaal aan Wisentweg 12 in Dronten. Het zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Elke avond staat op zichzelf. Andere Avondklassen vindt u op www.warmonderhof.nl. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en voeding, Stichting Demeter, Stichting Warmonderhof en Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen.

Publicatiedatum: