Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alphanova Sun brengt natuurlijke zonproducten voor de allerkleinsten

Al vanaf jonge leeftijd is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen zonnestralen. Want verbranding is niet alleen heel vervelend, het kan ook later nog ernstige gevolgen hebben. Dat de tere kinderhuid optimaal beschermd moet worden beseffen de mensen achter Alphanova Sun maar al te goed. Zij komen met 100% natuurlijke zonproducten, speciaal voor baby's en jonge kinderen. Via eco cosmetica groothandel Yaviva zijn deze producten ook in Nederland verkrijgbaar.



Om je kind verantwoord van het mooie weer te laten genieten is het belangrijk om zorgvuldig te smeren met een goed zonnebrandproduct. En het liefst met een natuurlijke zonnebrand, want synthetische producten doen de baby- en kinderhuid vaak geen goed. Zonnebrandproducten die gericht zijn op kinderen bestaan al langer, maar zonproducten die zich specifiek richten op de tere babyhuid, dat is uniek te noemen. Alphanova Sun komt daarom met een speciale babylijn voor baby's en peuters van 0-3 jaar én met een serie producten voor kinderen vanaf 3 jaar.



Veilige en natuurlijke zonproducten voor je baby

Omdat veel fabrikanten wel kind producten hebben, maar geen zonnebrand specifiek voor baby's, vond Alphanova Sun dat het tijd was voor een collectie babyproducten. Ook de tere babyhuid heeft per slot van rekening de juiste verzorging nodig in de zon! Het merk komt daarom met een nieuwe lijn natuurlijke zonnebrandproducten, speciaal voor baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. De serie bestaat uit een babymelk en babyspray met Sun Protection Factor 50. Voor wat oudere kinderen (vanaf 3 jaar) heeft Alphanova Sun twee zonnebrand producten ontwikkeld met een Sun Protection Factor 30 en 50.



Minerale zonnefilters

De producten van zowel de baby- als kinderlijn zijn 100% natuurlijk. Het grote voordeel van het gebruik van minerale filters in de zonproducten van Alphanova Sun is dat deze direct na het aanbrengen bescherming bieden. Baby en kind zijn direct goed beschermd tegen UVA en UVB stralen en hoeven niet te wachten tot de zonnebrandcrème is ingetrokken. Voor de kinderen is het fijn dat de minerale zonproducten waterproof zijn en geen witte waas op de huid achterlaten. Geen witte snoetjes meer, maar vrolijke kinderen die naar hartenlust buiten kunnen spelen en verantwoord van de zon genieten. De zonnebrand is vrij van alcohol, parabenen, phenoxyethanol, nanodeeltjes, parfum en andere synthetische ingrediënten. Ze zijn zacht voor de baby- en kinderhuid en zijn zelfs voor de allerkleinsten veilig te gebruiken.

De zonnebrandproducten van Alphanova Sun zijn verkrijgbaar met Sun Protection Factor (SPF) 15, 30, 50 en 50+. Ze zijn Ecocert gecertificeerd en onder andere verkrijgbaar bij de Natuurwinkel en SoloBioMooi. Er is ook een serie zonproducten voor volwassenen verkrijgbaar van dit merk.



Over Yaviva

Als nummer 1 groothandel in natuurlijke en biologische cosmetica in de Benelux heeft Yaviva maar één doel: de wereld mooier maken. Door opname van Alphanova Sun in het assortiment komt Yaviva weer een beetje dichter bij dit doel. Naast dit nieuwe merk voert Yaviva vele andere natuurlijke merken, waaronder Teatox, Biosolis, The Ohm Collection, Tasty Skincare en Indemne. Bekijk alle merken die Yaviva in haar portfolio heeft op www.yaviva.nl. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.
Publicatiedatum: