Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische bron van energie

Little Miracles is een 100% biologische en energierijke mix van de meest pure thee, sap van superfruit en ginseng met Fairtrade-keurmerk. Het drankje is bedacht door de Deense eigenaar die voor lange tijd verbleef in China en daar leerde over de gezondheidsvoordelen van de Chinese ginseng wortel. De Chinese boeren vertelden hem dat ginseng zorgde voor meer energie in de oogsttijd. De bron van energie is dan ook niet suiker of cafeïne maar de ginseng en daarmee dus een natuurlijke en gezonde bron van energie.



In november 2013 werd Little Miracles bekroond met de Quality Food Award in de categorie koude dranken hetgeen een waardering is voor de kwaliteit van het product.



Voor de Nederlandse markt is Little Miracles verkrijgbaar via D-Drinks. D-Drinks vertegenwoordigt in de Benelux een productportfolio bestaande uit healthy natural beverages & snacks. Het merk is verkrijgbaar in een on-the-go 300 milliliter fles in de smaken Green- White- en Black Tea, Rooibos en Oolong. Daarnaast is er sinds deze maand ook een 1 liter Green Tea-variant verkrijgbaar, deze smaak is een heerlijke mix van groene thee, sap van granaatappel, ginseng, açai en agave. Een heerlijke en gezonde dorstlesser, ideaal voor thuis.



Voor een compleet overzicht van het productportfolio bezoek www.d-drinks.nl.

Voor meer informatie:

D-Drinks Nederland
088 1113600
info@d-drinks.nl
www.d-drinks.nl
www.facebook.com/ddrinksnl
Publicatiedatum: