Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu verkrijgbaar via Yaviva:

Natuurlijke zonnebrandproducten van Alphanova Sun

Met de zomer voor de deur en de steeds aangenamer wordende temperaturen is het weer tijd om na te denken over zonbescherming. Goede zonnebrandproducten zijn namelijk ontzettend belangrijk om verbranding en zelfs huidkanker te voorkomen. Daarmee begin je al op jonge leeftijd, want juist kinderen zijn vaak en lang buiten in de zomer. Reden genoeg voor Yaviva om de portefeuille uit te breiden met Alphanova Sun, een merk met 100% natuurlijke zonproducten voor jong en oud.



Al vanaf jonge leeftijd is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen zonnestralen. Want verbranding is niet alleen pijnlijk, het kan ook later nog vervelende gevolgen hebben. Jezelf zorgvuldig insmeren met een goed zonnebrandproduct is daarom vanzelfsprekend. Liefst zo natuurlijk mogelijk, want synthetische producten doen je huid vaak geen goed.

Nieuwe generatie zonnebrandproducten

Alphanova Sun komt met een complete lijn natuurlijke, biologische en minerale zonnebrandproducten voor volwassenen, kinderen en baby's. De producten zijn 100% natuurlijk en geven, in tegenstelling tot traditionele zonproducten, direct bescherming na het aanbrengen. De producten bevatten geen nanodeeltjes, parabenen en andere synthetische ingrediënten, zijn zacht – ook voor de zeer gevoelige huid – en zijn zelfs voor de allerkleinsten veilig te gebruiken.



Natuurlijke zonbescherming

In traditionele zonproducten worden chemische filters tegen UVA en UVB stralen gebruikt. Deze werken pas zodra ze door de huid opgenomen zijn, ongeveer een half uur na het insmeren. In de minerale zonproducten van Alphanova Sun zijn de chemische filters vervangen door titanium dioxide, een mineraal filter. Dit biedt direct bescherming tegen de schadelijke UVA en UVB stralen, is waterproof en laat bovendien geen witte waas achter op de huid.



De natuurlijke zonnebrandproducten van Alphanova Sun zijn verkrijgbaar als zonnemelk en zonnespray, gezichtscrèmes en een handige roll-on voor sporters. Daarnaast is er een aparte productlijn voor baby's en kinderen. De producten zijn verkrijgbaar met Sun Protection Factor (SPF) 15, 30, 50 en 50+. De zonnebrandproducten zijn Ecocert gecertificeerd en zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel www.solobiomooi.nl.



Over Yaviva

Als nummer 1 groothandel in natuurlijke en biologische cosmetica in de Benelux heeft Yaviva maar één doel: de wereld mooier maken. Met merken als NVEY ECO, The Ohm Collection, Indemne, La Fare 1789, Boho Cosmetics, Santaverde en nu ook Alphanova Sun komt Yaviva steeds een beetje dichter bij dit doel. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Bekijk alle merken van Yaviva op www.yaviva.nl.
Publicatiedatum: