Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sta jij ook achter biologisch?

Kom aanstaand weekend Lekker naar de Boer

Steeds meer mensen staan achter biologisch. Wil jij ook weten – en zéker weten – hoe biologische producten worden geproduceerd, kom dan in het weekend van 18 en 19 juni Lekker naar de Boer. Tijdens deze open dagen openen biologische boeren en tuinders hun deuren en kun je zelf zien en beleven hoe de biologische boer werkt. Kijk op www.lekkernaardeboer.nl.
 
Lekker naar de Boer laat je kennis maken met de wereld achter biologisch. Door heel Nederland, bij circa 140 bedrijven, is er van alles te zien en beleven voor jong en oud. Biologische boeren en tuinders vertellen hun enthousiaste verhalen over het boerenleven en laten je hun producten zien, ruiken, voelen en proeven. Er zijn veel verschillende (kinder)activiteiten, zoals rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen, workshops, zelf oogsten, dieren aaien en spelletjes. En er is natuurlijk genoeg ruimte om de boer het hemd van het lijf te vragen.

Ook wij staan achter biologisch

Biologisch groeit. En dat is logisch, want het zijn producten die diervriendelijk, milieuvriendelijk, zonder kunstmatige toevoegingen en gentechvrij zijn. Het officiële keurmerk voor biologische voeding geeft aan dat het product voldoet aan Europese normen, die streng gecontroleerd worden. Tijdens het Lekker naar de Boer weekend kun je zien dat de hele keten achter een product (van boer tot bord) echt biologisch is. Zo weet je dus zeker dat ook jij met een goed gevoel achter biologisch kan staan.
 


Inspiratie

Op www.lekkernaardeboer.nl vind je allerlei informatie en een link naar de boeren die dit jaar deelnemen. Ook vind je er mooie verhalen van biologische ondernemers ter inspiratie, een boerenblog en een agenda met activiteiten bij de boer.
 

Fietsroutes naar de boer

Voor de fietsers zijn er tijdens het weekend ook fietstochten uitgestippeld. Er zijn meer dan 30 fietstochten uitgestippeld vanuit de stad naar de boer in de buurt. Kijk op deze pagina voor een route bij jou in de buurt.
Publicatiedatum: