Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw van GreenAge:

Zuppe - snelle, authentieke biologische soepen

GreenAge introduceert een nieuwe lijn van maaltijdsoepen: Zuppe genaamd. Dit is het meervoud voor Zuppa, ofwel Italiaanse soep. De 3 Zuppe van GreenAge zijn van de hand van nonna Picco: maaltijdsoepen op basis van carnarolirijst, verrijkt met groenten, kruiden en specerijen. De soepen staan binnen 15-20 minuten op tafel en meer dan water of (liefst ongezouten) bouillon is er niet voor nodig. Men kan er eventueel vlak voor het opdienen nog wat extra vergine olijfolie of vers gesneden groene kruiden over sprenkelen. Of doe wat nonna Picco doet: rasp er een beetje harde oude kaas (zoals pecorino of Parmezaan) over.
 


De Zuppe zijn er in drie varianten:
 
Zuppa Della Nonna
Vrij vertaald betekent dit 'soep van oma' en deze Zuppa heeft deze naam niet voor niets. Oma Picco bewaakt de smaak en receptuur van alle risotto, farrotto, orzotto en zuppe die de familie maakt en deze zuppa is een oud bewaard familierecept op basis van rijst, bonen, linzen en erwten en verschillende groenten en kruiden.
 
Zuppa Minestrone
Wie kent deze soep niet? Iedere Italiaanse mama heeft zo haar eigen recept en afhankelijk van de regio waar de minestrone wordt gemaakt, wordt er rijst of pasta in verwerkt. Die van ons is uiteraard met de door familie Picco zelf geteelde rijst. 'Minestra' betekent “soep” in het Italiaans en 'minestrone' is het vergrootwoord ervan en betekent dus 'grote soep'. Omdat er zoveel verschillende ingrediënten in zitten: naast rijst ook diverse peulvruchten, groenten en kruiden in het geval van familie Picco.
 


Zuppa Rustica
Een maaltijdsoep met rijst, prei en aardappel. Prei en aardappel zijn in Italië een vaak gezien 'rustiek' duo als het om eten gaat. Of het nou door pasta, rijst, over pizza of in de soep gaat. Door deze combinatie krijgt deze 'rustieke' soep een romige structuur en smaak – eentje die misschien niet erg voor de hand ligt maar die je zeker opnieuw en opnieuw wilt beleven als je deze eenmaal geproefd hebt.
 
Voor meer informatie: www.greenage.nl
Publicatiedatum: