Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kazen van de Damse Kaasmakerij nu bij For Your Taste Only

De Damse Kaasmakerij doet mee aan de door BioForum georganiseerde verkiezing in Vlaanderen met betrekking tot het favoriete biologische zuivelproduct. For Your Taste Only heeft vanaf heden een rechtstreekse lijn met de Damse kaasmakers. "Zowel de horeca als detaillist kan bij ons de producten van Damse Mokke: koe, geit, schaap in de grote of kleine bollen bestellen of afhalen in onze 100% biologische winkel in de Maasstraat 118 in Amsterdam. Het is de bedoeling om voor groot Amsterdam deze lijn op te bouwen en wij krijgen dan ook rechtstreeks geleverd tegen groothandelsprijzen", vertelt Niels Wallin.



Dit biedt volgens hem een extra kans voor een ieder die deze kaasmakers een warm hart toedragen. "Daarnaast zijn ook de gevulde briesoorten, peper, kruiden en truffel via ons te bestellen. Dit geldt tevens voor de koemelk-brie naturel en rozemarijn, de schapen en geitenbrie en de Briodor naturel, light en daslook."

Voor meer informatie:

For Your Taste Only
Maasstraat 118
1078 HN Amsterdam
020 8453907
info@foryourtasteonly.nl
www.foryourtasteonly.nl
Publicatiedatum: