Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Stadsbakkerij Broodt met High Tech Campus

Stadsbakker Dido van Klinken keert terug naar de High Tech Campus. Exact 3 jaar geleden, op 1 juni 2013, vertrok Dido bij Philips Design. Nu, 1 juni 2016 keert hij weer terug naar de High Tech Campus. Nu niet als designer, maar als bakker.

Vanaf 1 juni aanstaande is het brood van Stadsbakkerij Broodt te koop op de HTC. Bij LOKL (de voormalige Starbucks op de HTC) komt een speciaal schap waar een selectie van de beste broden van Broodt te koop zal zijn. De komende maanden wordt het assortiment lokale producten bij LOKL verder uitgebreid.



De samenwerking tussen LOKL en Stadsbakkerij Broodt kwam tot stand omdat Dido zijn brood dichter bij zijn klanten wilde aanbieden. De bakkerij heeft een grote schare fans in de expat gemeenschap waarvan er veel op de HTC werken.
Toen Dido contact zocht met LOKL bleek dat daar toevallig op dat moment in dezelfde richting werd gedacht. LOKL gaat de HTC-gemeenschap lokale Eindhovens producten aanbieden. Daar past brood van Broodt prima bij.

De thema's van Broodt zijn eerlijk, eenvoud, biologisch, kleinschalig, ambachtelijk, lokaal en heel erg lekker. Geen fratsen maar terug naar de bron. Brood dat Nederlanders aan vakantie doet denken en expats aan thuis.

Brood van Broodt is inmiddels ook te koop bij de Genneper Hoeve en bij Rechtstreex en natuurlijk bij de bakkerij zelf op de Smalle Haven.

Feestelijke opening

Woensdag 1 juni om 9:00 uur wordt de samenwerking feestelijk ingeluid bij LOKL op de High Tech Campus. LOKL is onderdeel van Eurest en de Compass-group.

Voor meer informatie:

Dido van Klinken
Stadsbakkerij Broodt
Smalle Haven 101
5611 EH Eindhoven
06 22907156
040 2112200
meel@broodt.nl
www.broodt.nl
Publicatiedatum: