Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Informatiedag Warmonderhof op 23 juni

Studiekeuze: bio-dynamisch tuinder of veehouder worden?

Voor leerlingen op het voortgezet onderwijs die voor hun studiekeuze staan: Ben je graag buiten en houd je van het werken met je handen zonder je hoofd te verliezen? Al eens gedacht aan een toekomst als groenteteler of melkveehouder? Als fruitteler of akkerbouwer? MBO Groenhorst Dronten Warmonderhof houdt donderdag 23 juni een informatiedag.

Groenhorst Dronten Warmonderhof is een echte vakopleiding. Het schoolgebouw staat midden op drie boerderijen en we geven les op mbo-niveau 2, 3 en 4. Elke morgen gaan de studenten naar school en 's middags werken zij op het land, in de kas of in de stallen. In het tweede schooljaar gaan ze een halfjaar op stage ergens in Nederland of in het buitenland.



Op Warmonderhof onderwijzen ze in biologisch-dynamische landbouw en melkveehouderij. Daarbij staat het gezond omgaan met bodem, plant en dier op nummer 1. De biologisch-dynamische boer heeft vaak rechtstreeks contact met de burgers die zijn of haar voedsel eten. Hij of zij boert op een manier die de bodem en de dieren niet uitput, zodat er ook nog een toekomst is voor de generaties na ons.

Degenen die geïnteresseerd zijn geraakt, worden van harte uitgenodigd op de informatiedag van donderdag 23 juni. Wel graag even aanmelden via de website www.warmonderhof.nl.
Publicatiedatum: