Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Column Eugène de Kok:

"Tolheffing in België vergelijkbaar met biologisch biefstukje"

Eugène de Kok heeft een column geschreven voor de Halderbergse Bode. Hij vergelijkt het plan voor de tolheffing in België met een biefstukje van de biologische slager. "Als je kwaliteit wilt moet je in de buidel tasten."

"Een biefstukje van de biologische slager smaakt lekkerder dan de aan elkaar gelijmde lapjes fabrieksvlees van de discounter. De runderen, waarvan het vlees bij de slager ligt, hebben kunnen grazen in de weide en een beter leven gehad dan hun soortgenoten in megastallen, die niet eens weten wat zonlicht is. Bovendien is de productie van het biologische biefstukje beter voor het milieu. Iedereen weet het en toch gaan de kiloknallers hier nog steeds als warme broodjes over de toonbank. Waarom? Omdat het supermarktvlees goedkoper is. Voor kwaliteit betaal je nu eenmaal meer."

Klik hier voor de volledige column.

Bron: Halderbergse Bode


Publicatiedatum: