Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zongo's bio-mango's - help Afrikaanse schoolkinderen met hun huiswerk

Dankzij een topoogst in Afrika liggen de winkels vol met mango's. Veel vitamines voor weinig geld, zeker als je voor biologisch gaat. En eet je de bio-mango's van Zongo uit Burkina Faso, dan help je bovendien Afrikaanse schoolkinderen met hun huiswerk. Zongo's mango's zijn nu op hun top: smaragdgroen met een robijnrode blos, groot, zoet sappig. Maar ze zorgen ook voor elektriciteit voor 1600 schoolkinderen in Bobo Dioulasso, die daardoor 's avonds kunnen lezen.



De mango's van Zongo doen mee aan het '1 Cent for the future' project van Nature & More/Eosta. Voor elke kilo verkochte biologische mango's is tenminste 1 cent gereserveerd voor sociale projecten in de dorpjes van de mangotelers. Zo werd in 2014 geld bijeen gespaard voor een waterput en in 2015 werden 20 zonnepanelen geïnstalleerd op twee scholen. Daardoor hebben 1600 kinderen nu de mogelijkheid om 's avonds bij licht te lezen of huiswerk te maken. In de dorpjes waar de kinderen wonen is namelijk vaak geen elektriciteit, of er wonen zoveel mensen in een huis dat huiswerk maken moeilijk is.



Bekijk Zongo's bedrijf online met code 565 op www.natureandmore.com. Nature & More/Eosta krijgt veel mango's van Zongo geleverd de komende tijd en kan daarom mooie aanbiedingen doen.



Voor meer informatie: www.eosta.com
Publicatiedatum: