Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Dolle Dolfijnen' bezoeken bio-teler Rob van Paassen

In het kader van het project 'Wat eten wij vandaag' bezochten groep 5 & 6 leerlingen van basisschool De Kwakel in Berkel en Rodenrijs afgelopen woensdag de biologische kas van Rob van Paassen in Oude Leede. Na een mooie fietstocht door het polderlandschap werden ze door Rob ontvangen en rondgeleid op zijn bedrijf. De leerlingen (De Dolle Dolfijnen) leerden over het belang van een gezonde vruchtbare bodem, over de kringloop en hoe Rob samen werkt met de natuur om mooie, gezonde producten te telen.



Er werden heel veel vragen gesteld en de komkommer-, tomaten-, aubergine- en paprikaplanten werden vakkundig bestudeerd door de enthousiaste leerlingen. Het hoogtepunt van het bezoek was toen alle 'Dolfijnen' hun eigen snack-komkommer mochten plukken en lekker opeten. Een groot succes.


Rob geeft uitleg tussen de planten.

Op zondag 19 juni, tijdens het Lekker Naar De Boer weekend, kan iedereen het prachtige bedrijf van Rob bezoeken. Er wordt van alles georganiseerd voor jong en oud dus een bezoek op deze bijzondere Vaderdag is een aanrader. Een ding is zeker, je zal er vast een hoop enthousiaste kinderen van de Kwakel tegenkomen aangezien die nog lang niet waren uitgekeken.


Proeven van de snack-komkommer.

Voor meer informatie: www.natureandmore.com (code 183) en
www.lekkernaardeboer.nl
Publicatiedatum: