Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aanstaande zaterdag Biologische Lentemarkt van de Groene Passage

Heb je ook al zo'n zin in Hollandse aardbeien, knapperige groene asperges en romige graskazen? Op de Lentemarkt viert de Groene Passage in Rotterdam de start van een nieuw seizoen vol heerlijke producten. Dit doen ze op het plein voor de Groene Passage met ruim 50 kramen, live muziek, hapjes, drankjes en heel veel mooie aanbiedingen.

Voor de leveranciers ieder jaar weer de mogelijkheid om in contact te komen met de vele enthousiaste consumenten. Ze kennis te laten maken met hun producten, in gesprek te gaan en natuurlijk te laten proeven.



De leveranciers die deze dag mede mogelijk maken: Ekoland, Lunaeterra, Puur, Neleman, Het Blauwe Huis, De Nieuwe Band, vanMenno, GreenAge, La Bio Idea, Amaizin, Can Solivera, Your Well, Zonnemaire, TerraSana, Odin, Amanprana, ID Organics, Numi, Hari Tea, Waddendelicatessen, Weleda, Hottie Sambal, Horizon, Dr. Hauschka, De Traay, Pukka, Nice, Biostee, Provamel, Klean Kanteen, Savon de Provence, Biowijnclub, Petit & Jolie, Alqvimia, Aromed, The Health Factory, AlkaVitae, Leqrs, Happy Goat, Abbot Kinney's, Lilfruit, Taste of Nature, Hobbit, Prolaterre, Van der Plas, Koolen, Intelligent Nutriƫnts en Rotterzwam.

Daarbij ook leveranciers van Van Binnen natuurlijk wonen, Wereldwinkel, de Groene Weg slagerij en een Foodtruck van restaurant Spirit.

Waar: op het plein voor de Groene Passage en in Gimsel
Hoek Mariniersweg-Goudsesingel Rotterdam-Centrum
Wanneer: zaterdag 21 mei van 10:00 tot 17:00 uur.

Voor meer informatie: www.degroenepassage.nl
Publicatiedatum: