Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu ook in Nederland:

Eivrije vegan mayonaise van Plamil

Eivrij: 'free from' is een trend en terecht: teveel producten bevatten schadelijke grondstoffen die niet door ons lichaam opgenomen kunnen worden. Veel consumenten zoeken tegenwoordig hun heil bij producten die 'free from' zijn: zonder ei en zuivel, zonder cholesterol, zonder geraffineerde sterk bewerkte oliën. Maar smaak is wél belangrijk, dat geldt ook voor de herkomst van de ingrediënten.



Plamil eivrije mayonaise bevat geen zuivel, geen lactose en geen cholesterol. Heeft een hoog aandeel aan essentiële meervouding onverzadigde vetzuren door het gebruik van pure zonnebloemolie. Is vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Biologisch: een aantal mayo's (naturel en met citroengras) bevat uitsluitend biologische grondstoffen en mag daarmee het Europese label voor biologische producten dragen.

Smaakvol: de Plamil eivrije mayo is een verfrissende, zachte en smeuïge mayonaise die als basis dient voor sauzen, op sandwiches, bij de frietjes of als pittig dip. Maar zonder ei.



Verkrijgbaar in: glazen pot van 325 gram of kunststof knijpfles van 275 gram.

Te koop bij: natuurvoedingswinkels, De Tuinen, of via HollandPharma.

Klik hier voor verdere productintroductie.

Voor meer informatie: ellis@plamilfoods.co.uk
Publicatiedatum: