Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PITCH!: 18 duurzame start-ups in nieuw programma

Er gebeurt in Nederland zo veel op het gebied van duurzaamheid, dat het soms moeilijk bij te houden is. Ecoland.tv nodigde 18 inspirerende start-ups uit om in 1 minuut te vertellen wat zij doen om de wereld duurzamer te maken. Vanaf maandag 2 maart was er dagelijks een nieuwe pitch op Facebook en Twitter te zien en in de stream op Ecoland.tv.

PITCH! is een programma in samenwerking met de Rabobank. De video's zijn opgenomen op de 24e verdieping van de glazen Rabotoren in Utrecht. Met op de achtergrond een prachtig uitzicht over de stad, vertellen de 18 ondernemers over hun duurzame passie.

De start-ups werken in uiteenlopende sectoren, en proberen ieder op hun eigen manier bij te dragen aan een duurzamere wereld. Van recycling tot energie, van voeding tot wonen en andere opvallende innovaties.



De start-ups die deelnemen aan PITCH! zijn: i-did slow fashion, Bleeve, Afval loont, aGreenStory, Zonnepanelendelen, BetonBallon, The Food Line-up, Gamatech, Saint Basics, Moyee Coffee, KantoorKaravaan, Stone Paper, Seamore, RecyQ, Yoni, StonePaper, Senfal, Bundles en Bioboxx.

Klik hier om alle pitches te bekijken op YouTube.
Publicatiedatum: