Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dank aan iedereen die op ons heeft gestemd"

Lovechock wint Best Organic Product Award met Mylk in Londen

Lovechock streeft ernaar om te werken van 'bean to heart', en deze werkwijze blijkt zijn vruchten af te werpen. Steeds meer consumenten en retailers hebben Lovechock in hun hart gesloten, zo ook vorige week op de National Organic Products Exhibition 2016 in Londen (17-18 april). Voor de eerste keer heeft de Nederlandse producent van rauwe chocolade 'The Best New Product Award' gewonnen, in de categorie 'Best Organic Products'. Lovechock won met de onlangs geïntroduceerde Mylk. De prijs werd uitgereikt door Deborah Meaden; succesvolle zakenvrouw en investeerder, vooral bekend als jurylid van het BBC-programma 'Dragon's Den'.



Fran Rosario vertelt dat Lovechock een inspirerende beurs achter de rug heeft. "Het was echt motiverend. Iedereen kwam ons feliciteren. De reacties op de Mylk zijn erg positief en we zijn ontzettend dankbaar voor het feit dat zo veel bezoekers op ons hebben gestemd. We zijn enorm trots op het Happiness-team en op Laura, omdat ze zo'n geweldig product heeft ontwikkeld. Deze winst toont wederom aan dat er heel veel Lovechock fans zijn. We zijn nu weer druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten om onze fans te blijven inspireren."

Lovechock wil iedereen laten genieten van het goede van rauwe chocolade, daarom heeft het bedrijf er voor gekozen om met deze 'melkvariant' een meer laagdrempelige tablet te ontwikkelen. Lovechock Mylk is een creamy vegan chocolade gemaakt van de beste rauwe cacao uit Ecuador en een zachte crème, gemaakt van rauwe hazelnoten.



Lovechock Mylk is er in twee smaken: Amandelen & Moerbeien en Cranberries & Boekweit. Omdat de cacaobonen en hazelnoten ongebrand en koudgemalen worden behoudt de chocolade al het goede van cacao en zit de chocolade vol flavonoïden en 'liefdesstofjes', stofjes die je blij maken. Lovechock MYLK is 100% veganistisch. Consumentenadviesprijs voor een tablet van 70 gram: 3,99 euro.
 
Voor meer informatie: www.lovechock.com
Publicatiedatum: