Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organic Kitchen initieert Organic BBQ voor Stichting Bio Kinderrevalidatie

Organic Kitchen heeft een droom, namelijk dagelijks zoveel mogelijk mensen inspireren en informeren om lekker en verantwoord te eten. Om die droom dichterbij te brengen is het van belang om zo veel mogelijk mensen te bereiken. Hoe mooi is het om deze ambitie te verbinden aan een community project waarbij ze het in de praktijk brengen. Zo gezegd, zo gedaan; bij 3000 likes op de Facebookpagina maakt Organic Kitchen samen met haar partners een Organic BBQ mogelijk voor Stichting Bio.



Stichting Bio Kinderrevalidatie streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten van een vakantie. Lekker en verantwoord eten hoort daar natuurlijk bij. Organic Kitchen (bloggers, partners en Stichting Bio) gaat er voor zorgen dat ze een Organic BBQ beschikbaar kunnen stellen voor alle kinderen van Stichting Bio! Samen willen ze iets moois creƫren. Draag ook je steentje bij en maak de dag van deze kinderen.



Hoe help je mee? Stap 1: like de pagina. Stap 2: zorg dat zo veel mogelijk mensen uit je omgeving de Facebook-pagina van Organic Kitchen liken. Op die manier kunnen we met zijn allen nog meer mensen informeren en inspireren om een gezonde keuze te maken. Daarnaast maak je ook zelf kans op een (h)eerlijke BBQ. Bij iedere 500 likes verloten ze een Organic BBQ pakket onder de volgers van Organic Kitchen. Help jij ook mee? Ga snel naar de Facebookpagina.


Publicatiedatum: