Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Zo'n 700 extra klanten"

Veel te proeven tijdens lentefeest Natuurwinkel Utrecht

Tholen - Het afgelopen weekend is in Natuurwinkel Utrecht het lentefeest gehouden. Klanten konden van vrijdag tot en met zondag gedurende drie dagen (15-17 april) allerlei producten en gerechten proeven in de winkel aan de Nachtegaalstraat 51a en profiteren van diverse scherpe aanbiedingen. "Het lentefeest is een jaarlijks terugkerend fenomeen. We kunnen heel tevreden terugkijken, het was erg gezellig", vertelt Pieter Tent, die de winkel zeer toepasselijk versierd had met bloesemtakken uit zijn eigen boomgaard.



Hij geeft aan dat de Utrechtse Natuurwinkel tijdens het lentefeest ook meer klanten dan normaal heeft mogen verwelkomen. "We konden in totaal op zo'n 700 extra klanten rekenen. Sinds november zijn we ook op zondag open. Hier hebben we niet zoveel aandacht aan geschonken, maar de zondag draait helemaal niet verkeerd. Tijdens het lentefeest hebben we op deze dag zelfs een dubbele omzet gedraaid."



Er waren de nodige proeverijen in de winkel. "De laatste dag hadden we bijvoorbeeld een uitgebreide proeverij met Japanse producten. Ook Happy Goat liet in de winkel proeven van hun smeerbare verse biologische geitenkaas. Ook konden onze klanten genieten van de verse biologische tapenades en pesto's van LeQrs. En voor de vleesliefhebbers werden er mini-hamburgers gebakken. Natudis verzorgde een biologische variant van oud-Hollands koekhappen."



Veel belangstelling was er volgens Pieter ook voor de gerechten van Maria's Biologische Eetwinkel en Catering. "We werken het hele jaar door met Maria samen. Zij koopt hier veel van de ingrediƫnten die ze verwerkt in de maaltijden en wij verkopen haar kant-en-klaarmaaltijden in onze winkel. Hiermee is een mooie wisselwerking ontstaan."



Normaliter worden bij Natuurwinkel Utrecht ongeveer 3 proeverijen per week gehouden. "Natuurvoedingskundige Ineke Fienieg van Voedwel houdt hier praktijk, zij verzorgt regelmatig proeverijen voor ons." De winkel is het afgelopen jaar vernieuwd. "Hierdoor hebben we ons assortiment uit kunnen breiden. Ook is de broodafdeling compleet vernieuwd."



Voor meer informatie:

Pieter Tent
Natuurwinkel Utrecht
Nachtegaalstraat 51a
3581 AD Utrecht
030 2317885
nachtegaalstraat@natuurwinkelutrecht.nl
www.natuurwinkel.nl