Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tea of Life breidt assortiment nog verder uit

Dit is een volledig nieuw thee-assortiment in heat seal enveloppen voor maximale versheid. Naast vertrouwde smaken als Earl grey, rooibos, kamille en Engelse melange, zijn in dit assortiment ook trendy smaken als citroen/gember, witte thee cranberry en pure groene thee geïntroduceerd. De zakjes zijn per 20 verpakt in een attractief doosje dat tevens als dispenser gebruikt kan worden. Naast biologisch zijn deze theeën ook fairtrade gecertificeerd. Het fairtrade biologische thee-assortiment beantwoordt daarmee aan de groeiende vraag naar duurzame en onderscheidende producten.

Voor de presentatie zijn een gebruiksvriendelijke dispenser en (bamboe) kisten ontwikkeld. Daarnaast zijn dubbelwandige glazen en bijpassende schotels beschikbaar.
 
Tea of Life is binnen de out-of-home markt uitgegroeid tot marktleider in het fairtrade segment. Binnen dit merk hebben ze een aantal assortimenten die fairtrade èn biologisch zijn. Pure en eerlijke kwaliteit, direct na de pluk vers verpakt en onder constante controle van Master tea blender Inra Esram. Proef de zuivere oorsprong voor elk moment van de dag. Heerlijke thee voor 'A fair deal'.

Voor meer informatie: info@masters-in-tea.com, www.masters-in-tea.com, www.tea-of-life.eu
Publicatiedatum: