Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

100% biologische sportvoeding voor de bewuste sporter

Wie veel sport gaat bewust om met zijn lichaam. Hier hoort natuurlijk ook gezonde sportvoeding bij. Maar bijna iedere sportreep, gelletje of proteïnepoeder zit boordevol niet-natuurlijke toevoegingen zoals vulstoffen, kunstmatige smaakstoffen, neurotoxines, antibiotica of hormonen. Bij www.biosportvoeding.nl ben je echter verzekerd van 100% biologische sportvoeding dat bijdraagt aan een gezonde bewuste levensstijl, voor niet alleen de sporter maar ook de samenleving en de natuur. Ieder product in de webshop voldoet aan de regels van het Europese Bio keurmerk.

Het idee voor een 100% biologische webshop voor sportvoeding is ontstaan bij oprichter Willem Peters. Na enkele jaren training heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een fanatieke sporter. Waar het eerst om hardloopafstanden ging van enkele kilometers, rent hij nu een marathon onafgebroken over obstacles heen met het Discovery Obstacle Run team. Het belang van goede voeding werd snel duidelijk naarmate het sporten intensiever werd. "Tijdens en na het sporten is voeding van groot belang voor het behalen van goede resultaten, maar ook voor het herstel van het lichaam naderhand", aldus Willem Peters. Het probleem waar hij tegenaan liep is dat bijna alle sportvoedingsproducten kunstmatige toevoegingen bevatten en dat staat lijnrecht tegenover zijn bewuste en gezonde levensstijl.



"Het aanbod van puur biologische sportvoeding is gering en de producten die de meeste webshops en winkels aanbieden zijn veelal afkomstig uit verontreinigde landen als China. Ook al zijn deze producten biologisch geteeld, de omstandigheden waarin deze geteeld worden zijn verre van biologisch; zoals lucht- en grond-verontreiniging." Na een lange zoektocht heeft Willem producten gevonden die én biologisch zijn en voornamelijk uit niet verontreinigde landen afkomstig zijn. En dit heeft hem uiteindelijk op het idee gebracht om deze producten te bundelen en aan te bieden voor andere bewuste sporters.



Ieder product dat via biopsportvoeding.nl verkrijgbaar is voldoet aan de regels van het Europese bio-keurmerk en staat garant voor 100% biologisch. Alleen eerlijke producten, vrij van E-nummers en andere kunstmatige toevoegingen worden aangeboden via de webshop. Het blijft een enorme zoektocht om echt goede gecertificeerde biologische sportvoeding te vinden. Het assortiment van de producten in de webshop is daarom ook nog niet compleet en zal continu aangevuld worden met nieuwe bio-producten.

Voor meer informatie: www.biosportvoeding.nl
Publicatiedatum: