Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Een bio-bloembol verdient een verantwoorde verpakking"

Mantel Holland is een bloembollenhandel in Venhuizen waar met zorg op biologisch verantwoorde wijze bloembollen worden verpakt. Recentelijk is Mantel Holland gestart met het verpakken in zakjes op basis van zetmeel die volledig composteerbaar zijn en daarmee voedingsstof worden voor nieuwe bollen.

Karel Keesman van Mantel Holland: "Klanten van Mantel Holland zijn bewuste kopers met oog voor de natuur. Het lag dus voor de hand om ook de verpakking hierop aan te passen. De overstap van de traditionele naar de composteerbare verpakking van Bio4Pack verliep zonder enig probleem. De verpakking laat zich prima verwerken op de bestaande machines dus de overstap was zo gemaakt. Bovendien zijn de verpakkingen gecertificeerd. Vooral onze Duitse afnemers hechten hier veel waarde aan."



"De samenwerking met Bio4Pack is van begin af aan zeer prettig verlopen. De lijnen zijn kort, er wordt alert gereageerd op vragen van onze zijde en er wordt goed met ons meegedacht. Kortom, we kunnen spreken over een bloeiende samenwerking", aldus Karel Keesman.

Voor meer informatie: www.bio4pack.com
Publicatiedatum: