Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw van Love Arganolie:

Luxe verzorgingsproducten op basis van bio-olijfolie

Dat olijfolie goed is voor de gezondheid is algemeen bekend. Minder bekend is dat deze olie ook ontzettend verzorgend is voor je huid en haar. Reden voor Love Arganolie om het assortiment uit te breiden met de verzorgingsproducten van Panier des Sens. Gemaakt op basis van biologische olijfolie uit de Provence.



De Organic Olive Oil productlijn van Panier des Sens bestaat uit een shampoo, douchegel, bodyscrub, bodylotion, body butter, handcrème, handzeep en een droge olie die geschikt is voor zowel de huid als het haar. De producten worden in het zuiden van Frankrijk ontwikkeld en geproduceerd. De beste ingrediënten uit de Provence worden gecombineerd met moderne wetenschap, eeuwenoude wijsheden en tradities. Het resultaat zijn zachte, verzorgende producten met een heerlijke geur.



Biologische olijfolie uit de Provence

Olijfolie is rijk aan vetzuren, vitamines en mineralen. Deze verzorgen de huid intensief, herstellen de vochtbalans en maken haar zacht en soepel. De van nature aanwezige vitamine E, een krachtige antioxidant, beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering. Verzorgingsproducten met olijfolie zijn geschikt voor alle huidtypen en worden specifiek aangeraden bij een droge huid. De olijfolie die Panier des Sens gebruikt is biologisch, van hoge kwaliteit en ECOCERT gecertificeerd.

Verzorgend en eco-vriendelijk

Fijn om te weten is dat de productie zo natuurlijk mogelijk plaatsvindt. Er wordt samengewerkt met lokale telers en er worden grotendeels natuurlijke ingrediënten gebruikt, in plaats van synthetische stoffen. Ook met het milieu wordt rekening gehouden. Zo zijn alle verpakkingen eco-vriendelijk en gemaakt van gerecyclede materialen. De verzorgingsproducten uit de Organic Olive Oil lijn van Panier des Sens zijn verkrijgbaar vanaf 8,95 euro.


Over Love Arganolie

Op www.lovearganolie.nl vind je een compleet aanbod aan verzorgingsproducten op basis van biologische arganolie, cactusvijgolie en nu ook olijfolie. Het assortiment loopt uiteen van pure, biologische oliën tot gezichtscrèmes, shampoo, bodylotion en heerlijk geurende Marseillezepen met arganolie en olijfolie. Klanten sparen bij elke aankoop punten, die bij een volgende bestelling direct ingewisseld kunnen worden voor korting.

Voor meer informatie: www.lovearganolie.nl
Publicatiedatum: