Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Flinke stap gemaakt met verhuizing"

Fotoreportage: Ekoplaza Stratumsedijk trekt veel meer klanten

Tholen – Eén van de twee Ekoplaza's in Eindhoven verhuisde eind 2014 naar de Stratumsedijk 34. De positieve gevolgen van deze verhuizing zijn volgens Ekoplaza-bedrijfsleider Luuk Bogmans nog altijd goed merkbaar. "We hebben hier meer klanten dan aan de Geldropseweg. De meeste nieuwe klanten komen binnen omdat ze een allergie hebben en zij zijn dan verbaasd dat er nog zoveel meer hier te verkrijgen is. Er komt ook een steeds jonger publiek in de winkel en ik zie steeds meer jonge gezinnen. Hieraan merk je toch dat mensen steeds bewuster boodschappen doen en dat biologisch ondertussen normaal is geworden. Je bent geen buitenbeentje meer als je bio eet."

Klik hier voor de fotoreportage.



Achter het pand ligt een grote parkeerplaats, wat het voor klanten nog toegankelijker maakt. "We konden de nieuwe winkel op 10 december 2014 openen. Hiermee hebben we meteen een flinke stap gemaakt. De timing was ook ideaal. In de maand voorafgaand aan de opening hier, introduceerde Ekoplaza het nieuwe concept in Amsterdam, dit hebben we hier dus ook meteen kunnen doorvoeren. Er staat hierdoor een vernieuwende winkel en het vele hout en de frisse groene kleur maken de winkel zoveel warmer."

Het leukst aan zijn baan is volgens Luuk het vele contact met het personeel en de klanten. "Het is een heel veelzijdige baan en elke dag is anders. Je probeert continu te luisteren naar de klanten en waar mogelijk daar de winkel op aan te passen. Zo hebben we in de week voor carnaval alle schappen verplaatst. Ze staan nu in de breedte in plaats van in de lengte, hierdoor oogt het allemaal nog wat ruimer. Daardoor kwam er ook ruimte vrij om een zelfschep-schap voor noten en zuidvruchten te plaatsen. En vanmorgen hebben we wat dingen aangepast op de AGF-afdeling, waardoor we iets meer meters tot onze beschikking hebben gekregen en de klanten een nog gevarieerder aanbod kunnen bieden."



Deze laatstgenoemde afdeling is één van de favorieten van Luuk. "Dit is zeker een leuke hoek. De AGF-afdeling is ons visitekaartje en ziet er vaak heel kleurig uit. Het is elke keer weer een mooie uitdaging om met de vele verschillende kleurrijke producten een aantrekkelijk schilderij te maken."

Klik hier voor de fotoreportage.

Voor meer informatie:

Luuk Bogmans
Ekoplaza Stratumsedijk
Stratumsedijk 34
5611 NE Eindhoven
040 2118232
stratumsedijk@ekoplaza.nl
www.ekoplaza.nl