Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote bio-inbreng 'Albert Heijn Boeren Lentefeesten'

Albert Heijn organiseert op Tweede Paasdag het event 'Albert Heijn Boeren Lentefeesten'. Bijna 100 boeren en telers openen op maandag 28 maart hun (stal)deuren om te vertellen over hun product. Onder de deelnemers zijn ook 16 biologische bedrijven: Bio Bijl in Zuidveld, Biologisch landbouwbedrijf NZ27 in Zeewolde, John's Farm in Zeewolde, AC Hartman in Sexbierum, Firma J&P Ammerlaan in Sexbierum, Hameno in Sexbierum, Zorgboerderij Klein Essen in Kootwijkerbroek, Welzijns Hoeve in Dreumel, De Groote Riet in Leusden, De Veldhoek in Lunteren, De Voorste Hoeve in Hilvarenbeek, BoerBert VOF in Kamerik, De Dobbelaere (vd Vijver VOF) in IJzendijke, Witlofkrops in Nagele, Biologische melkveehouderij J. Vilier in Herveld, Biologische Melkveehouderij De Werd v.d. Berg in 's-Hertogenbosch.


Onder meer deze biologische boeren openen hun deuren tijdens de Albert Heijn Boeren Lentefeesten.

Gezinnen zijn deze dag welkom om vragen te stellen aan de lokale boer. Want waar komen nu eigenlijk al die versproducten uit de winkel vandaan? Uit onderzoek is gebleken dat ruim 75% van de kinderen een vraag heeft aan de boer. Albert Heijn organiseert het evenement om te laten zien hoe het er aan toe gaat op de boerderij en gezinnen meer te vertellen over het proces van boerderij tot supermarkt. En natuurlijk ook omdat ze erg trots zijn op de samenwerking met Nederlandse boeren en telers.


Ook bij deze bio-boeren zijn bezoekers van harte welkom.

Meer informatie vindt u op deze pagina (daar staan de deelnemende boeren op een rijtje).
Publicatiedatum: