Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Esse eerste met levende probiotische skincare

Het Zuid-Afrikaanse organic skincare merk Esse is als eerste in staat om levende, gezonde bacteriën toe te voegen aan huidverzorgingsproducten zonder consequenties op het gebied van houdbaarheid. Hiermee heeft Esse een absolute wereldprimeur. Esse ontwikkelt huid-verbeterende skincare producten van 100% plantaardige, pure ingrediënten zonder schadelijke toevoegingen.

De wetenschappelijke achtergrond van het team achter Esse zorgt ervoor dat de producten volledig biologisch afbreekbaar zijn en 100% vrij van parabenen, petrochemicaliën en synthetische geur- en kleurstoffen. Alle Esse producten zijn gecertificeerd biologisch, fairtrade, diertestvrij en 100% veganistisch.
 


Esse Sensitive Range

De Esse Sensitive Range is speciaal ontwikkeld om met behulp van geavanceerde probiotica de gevoelige huid te normaliseren. De baanbrekende BIOME+ technologie en levende probiotica in het Sensitive Serum verbeteren actief de mix van microben op de huid en herstellen hiermee de barrièrefuncties van de gevoelige huid. De Esse Sensitive range bestaat uit 4 producten: sensitive serum, sensitive cleanser en twee Moisturisers. Deze lijn is ideaal voor iedereen die wil overstappen naar biologische huidverzorging.

Esse Plus Range

Door middel van innovatieve technieken heeft Esse als eerste en enige de complexe uitdaging om levende microben toe te voegen aan huidverzorgingsproducten het hoofd weten te bieden. Met de introductie van de Esse Plus range wordt de eerste probiotische skincare range ter wereld gelanceerd. Het Esse Plus serum bevat een miljard levende probiotica per milliliter.



Over Esse

Na een lange onderzoeksperiode werd in 2002 het Zuid-Afrikaanse skincare merk Esse opgericht door Trevor Steyn. Esse ontwikkelt huid-verbeterende skincare producten van 100% plantaardige, pure ingrediënten zonder schadelijke toevoegingen. Trevor maakt voor de biologische verzorgingslijn gebruik van eeuwenoude Afrikaanse wijsheid en bronnen met betrekking tot de helende krachten van Afrikaanse plantextracten. Esse werkt met uitsluitend 100% plantaardige en pure ingrediënten zonder schadelijke toevoegingen. Daarnaast reageert Esse minimaal op de markt en gaat vooral uit van wetenschappelijke ontwikkelingen en eigen bevindingen, hierdoor blijft het merk dichtbij zichzelf en onafhankelijk. Inmiddels bestaat Esse uit drie lijnen: Esse Plus, Esse Sensitive en de originele lijn Esse Organic.

Voor meer informatie: www.esseskincare.nl
Publicatiedatum: