Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roll'eat biedt creatieve alternatieven voor wegwerpproducten

Het Spaanse bedrijf Roll'eat werkt al sinds 2006 aan creatieve oplossingen voor wegwerpartikelen. Al vanaf het begin zette het team zich in om duurzaamheid en een slimmere consumptie te promoten. Zo hoopt het bedrijf afval te verminderen en een einde te maken aan onnodige verspilling.


De Boc'n'Roll.

Daarom brachten ze het product Boc'n'Roll uit, een herbruikbare sandwichwrap. Het product is aanpasbaar, zodat het voor elk soort voedsel past. Tegenwoordig is de Boc'n'Roll uitgegroeid tot het paradepaardje uit hun brede assortiment. Men vindt het product in verschillende landen, van Italië tot in Nederland. Volgens uitgevoerde studies heeft bespaart Boc'n'Roll tijdens zijn levenscyclus 99.8% CO². Dat is vergelijkbaar met de uitstoot van een auto die 924 km rijdt onder de Euro 4 emissiestandaard.



Samen met haar producten zet het bedrijf zich in om wereldwijde milieuproblemen op te lossen. Ze ondersteunen de ontwikkeling van programma's en publieke initiatieven die gericht zijn op de bescherming en verbetering van het milieu. Bovendien werken ze samen met organisaties zoals Vermut Solidario en andere verenigingen om te vechten voor milieubehoud.


De Eat'n'Out.

Boc'n'Roll & Eat'n'Out kregen de Solutions 2014 prijs, die de producten erkent voor hun slimme oplossingen voor dagdagelijkse problemen. Eat'n'Out kreeg dan weer de Red Dot design prijs, één van de meest gerenommeerde designprijzen ter wereld.


De Snack 'n 'Go

Roll'eat biedt ook de mogelijkheid aan voor ondernemingen voor promoties uit te voeren aan de hand van customization. Reeds verschillende multinationals hebben daar al gebruik van gemaakt. In die mate zijn bedrijven en overheidsinstellingen in staat om op een originele manier hun werknemers of klanten te verwennen met een persoonlijk aangepast item.



Samen met hun partner, Made Sustained, zorgen ze er voor dat de producten in de Nederlandse rekken terecht komen. Ook zij zetten zich elke dag in om duurzaamheid en ecologie te promoten.

Klik hier om naar de website van Roll'eat te gaan en hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: