Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Warmonderhof Avondklas, 31 maart:

Michiel Rietveld over BD-landbouw als permanent paasfeest

GPS-gestuurde tractoren gaan over het land. Eén miljoen kippen schuiven volautomatisch in een gesloten stal van kuiken naar kipfilet. In zo'n tijd is de vraag: 'hoe vermenselijk ik de landbouw' wel heel acuut. Michiel Rietveld praat erover op donderdag 31 maart om 20:00 uur op Warmonderhof.

Rietveld gaat deze avond in op het grote dilemma: welke krachten heb ik in deze tijd nodig om 'mens te worden aan de landbouw'? Terug naar vroeger is geen optie. Wel: hoe nu verder? Michiel Rietveld grijpt het Mysterie van Golgotha aan als 21ste-eeuwse krachtbron voor het dagelijks leven. Over de Christus-kracht in ieder mens als epicentrum voor het werken aan opstanding. Hoe ziet dat er uit in de biologisch-dynamische landbouw?

Over de avondklas

De Avondklassen van Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen beginnen om 20:00 uur en worden gehouden in de Hofzaal aan Wisentweg 12 te Dronten. De Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, economie, voeding en ondernemerschap. De avondklassen zijn toegankelijk voor belangstellenden en voor de eigen studenten. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de bezoekers.
De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof, Groenhorst Dronten Warmonderhof, de Vereniging voor biologisch dynamische landbouw en voeding en Stichting Demeter.

Publicatiedatum: