Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Kurkuma wint als ingrediënt aan populariteit"

Nieuw van Numi: Kurkuma Thee

Tholen - De Eng B.V. introduceert weer een nieuwe thee voor in het schap van natuurvoedingswinkels. Dit keer gaat het om een nieuw product van het alombekende theemerk Numi Organic Tea: Turmeric Tea. "Turmeric is beter bekend als Kurkuma of geelwortel. Dit is een wortel die gerelateerd is aan de gemberfamilie", vertelt Rob van Dijck.

Maar hoe zijn ze bij Numi op het idee gekomen om dit bijzondere ingrediënt als basis voor een nieuwe thee te gebruiken? "In de traditionele Chinese en Ayurvedische geneeskunde wordt Kurkuma al eeuwenlang gebruikt ter voorkoming van diverse ziektes en aandoeningen. Sinds ook wetenschappelijk onderzoek deze bijzondere eigenschappen onderbouwt, wint Kurkuma als ingrediënt versneld aan populariteit."



Er zijn drie soorten van de nieuwe Numi thee: Three Roots, Golden Tonic en Amber Sun. "Deze drie varianten combineren de robuuste smaak van Kurkuma met heerlijke, pure ingrediënten resulterend in een zuiverend, verfrissend en verhelderend theemoment."



Rob geeft aan dat Numi Organic Tea zich als geen ander theemerk onderscheidt op echtheid en kwaliteit. "Numi wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit theebladeren, het hele theeblad, dus geen theepoeder, en met niets anders dan 100% echte ingrediënten, echte kruiden en echt fruit. In tegenstelling tot bijna alle andere theemerken wordt bij Numi dus nooit een 'natuurlijk' aroma of smaakstof toegevoegd. De echtheid en premium kwaliteit van Numi Organic Tea vertaalt zich in een buitengewoon pure theesmaak."

Voor meer informatie:

Rob van Dijck
De Eng B.V.
Amersfoortseweg 1
3951 LA Maarn
0343 441040
rob@de-eng.nl
www.de-eng.nl