Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook ontbijt- en honingkoek van Ekoland

Koek zoals koek bedoeld is, dat is de nieuwe Ekoland ontbijtkoek én honingkoek met wel 28% honing. Nu tijdelijk met forse introductiekorting exclusief verkrijgbaar bij Natudis.

Happen is OKÉ

Ekoland biedt de betaalbare bio-basis voor elk keukenkastje. Met een scherp geprijsde ontbijt- en honingkoek maken we het bestaande basis assortiment nu nog completer.



De biologische ontbijt- en honingkoek van Ekoland happen makkelijk weg en worden nog ambachtelijk gemaakt door een Nederlandse koekbakkerij. Smeuïge koek, met een lekkere zoete geur en een mooie volle kruidensmaak, voor ieder moment van de dag.

Nu met forse introkorting

De nieuwe Ekoland koeken zijn exclusief voor klanten van Natudis met forse introductiekorting te bestellen via de webshop. Deze actie is geldig tot en met 24 maart 2016.

Bent u nog geen klant van Natudis, maar wel geïnteresseerd? Geen probleem, neem dan contact op met de verkoopafdeling via 0341 464211 of via verkoop@natudis.nl.



Alle OKÉ's in een hapklaar overzicht:
  • 100% biologisch
  • Honingkoek met wel 28% honing
  • Op ambachtelijke wijze gebakken in een Nederlandse koekbakkerij
  • Ongesneden en daardoor extra smeuïg
  • Zeer scherp geprijsd!
  • Nu met forse introkorting te bestellen

Ekoland, het huismerk van de natuur

Ekoland biedt een ruim, herkenbaar én betaalbaar assortiment van meer dan 150 biologische basisproducten voor in elk keukenkastje. Daarmee is Ekoland tevens hét instapmerk voor consumenten die in hun eigen tempo willen groeien naar een bewuste levensstijl.

Voor meer informatie: www.ekoland.eu 
Publicatiedatum: