Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beebox met landelijke logistiek naar Menken

Maaltijdboxenleverancier 'Beebox' besteedt vanaf deze week een deel van haar landelijke logistiek uit aan distributeur Leen Menken Foodservice Logistics. Menken verzorgt de last mile logistiek van gekoelde- en bevroren levensmiddelen door heel Nederland, 7 dagen per week. Zij bieden online shops met food een volledig distributiemodel aan voor zowel de last mile logistiek, als de fulfilment.



Beebox verzorgt zelf de fulfilment en tevens een stuk aan huis bezorging met eigen franchisenemers, maar heeft de bezorging aan de consument in een groot gedeelte van Nederland nu in handen gelegd van Menken. De distributeur bedient al meerdere klanten met maaltijdbox concepten en zij zijn ontzettend trots de Beebox daar nu aan toe te mogen voegen.



Beebox stelt gevarieerde boxen samen van groente, fruit, brood, aardappelen, eieren, sap, vlees en vis en stimuleert klanten om een groen en gezond eetpatroon te verwezenlijken. De box zit vol biologische ingrediënten uit Nederland. De producten worden direct ingekocht bij de boer, ingepakt en gaan vervolgens, mét recept, gelijk naar de consument. Deze korte keten maakt dat de kosten gemiddeld lager liggen dan in de supermarkt.

Zowel de Beebox als Menken is EKO-gecertificeerd.

Voor meer informatie: www.beebox.nl en www.leenmenken.nl
Publicatiedatum: