Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smakelijk mediteren met biologische boeddhabeertjes

De beste ideeën komen op onverwachte momenten van rust en routine. Zo ook bij Arne Schaefer. De Duitser bedacht tijdens een boeddhistische meditatiesessie de extra dimensie smaak als toevoeging van de geestverruimende activiteit. Een tijdje later was de incarnatie van het biologische boeddhabeertjes een feit.



De kleurige kruising tussen de vorm van een teddybeer en de wijze Indiase prins is meer dan een snoepje. Het is een product dat volgens Tobias inspireert tot wat hij 'meditasting' noemt. De spirituele snoepjes zijn veganistisch, dat betekent dat het uitsluitend plantaardige ingrediënten bevat en gegarandeerd vrij is van gluten en lactose. Het beertje bevat geen kunstmatige aroma maar wel meer dan 20% vruchtensap. Daarnaast is 95% van de producten gecontroleerd biologisch en worden alle zakjes met de hand verpakt in een sociale werkplaats in Berlijn.


Ook op de Bio-beurs waren de mediterende beertjes te vinden. Op de stand nam Tobias Grosse de honneurs waar.


Voor degene die graag samenwerkt met mensen op hetzelfde esoterische niveau is een pakje Boeddha Beertje ook ideaal als relatiegeschenk waarmee je de ontvanger met de verpakking in de kleuren rood, wit en oranje respectievelijk liefde, een nieuw begin of blijk van uniek-zijn toewenst.

Desgewenst kan de verpakking ook geleverd worden onder een private label met een persoonlijke boodschap of de naam van je bedrijf.

Voor meer informatie:

Tobias Grosse
Mindsweets
info@mindsweet.de
www.mindsweets.de
Publicatiedatum: