Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu ook verpakking met 20 ampullen

Weleda biedt natuurlijke oplossing bij droge of tranende ogen

Met het pollenseizoen in aantocht kun je last krijgen van tranende en rode ogen. Maar ook het omgekeerde is mogelijk: wie bijvoorbeeld vaak achter een beeldscherm zit, ervaart eerder droge en geïrriteerde ogen. Beide situaties zijn vervelend, maar niet ernstig. En gelukkig is er zowel voor tranende als voor droge ogen een 100% natuurlijke oplossing.



Wanneer krijg je last van tranende ogen? En wat kun je eraan doen?

Roelien de Jonge, productspecialist: "Het traanvocht neemt toe door irritatie aan de ogen, bijvoorbeeld veroorzaakt door vuiltjes, pollen, zon of wind. De ogen kunnen hierdoor ook rood zijn en geprikkeld aanvoelen. Bij tranende en rode ogen adviseren we om meerdere keren per dag Ogentroost Oogdruppels te gebruiken. Dit product bevat een extract van ogentroost of Euphrasia, rijk aan bioactieve stoffen met verzorgende en verzachtende eigenschappen. De druppels geven meteen een verzachtend en verfrissend effect. De formule is 100% natuurlijk en bevat dus geen synthetische conserveringsmiddelen die irritaties kunnen veroorzaken. Ogentroost Oogdruppels is daardoor geschikt voor langdurig gebruik, ook voor dragers van contactlenzen, bij gevoelige ogen en zelfs voor baby's (bij zogenaamde prutoogjes). Het product is beschikbaar in een druppelflesje of in handige meeneem-ampullen."



En hoe zit het dan met droge ogen?

"Bij droge en soms branderige ogen zitten er te weinig lipiden in de traanfilm, waardoor het oogoppervlak niet voldoende beschermd wordt. Een instabiele traanfilm is meestal het gevolg van omgevingsfactoren, het gebruik van medicijnen, contactlenzen, ouderdom of ziekte. Ook beeldschermwerkers kunnen hier last van hebben. Speciaal voor wie last heeft van droge ogen heeft Weleda Visiodoron Malva Oogdruppels ontwikkeld. Dit 100% natuurlijke product staat garant voor een snelle en langdurige bevochtiging van het oog en heeft een kalmerend effect. De formule bestaat uit een combinatie van biologisch malva-extract en plantaardig hyaluronzuur. Beide bestanddelen werken in op een andere laag van de traanfilm, waardoor ze elkaars werking versterken en zorgen voor een optimaal resultaat."



Weleda Ogentroost Oogdruppels

10 milliliter flesje 8,59 euro
10 stuks x 0,4 milliliter ampullen 8,99 euro
20 stuks x 0,4 milliliter ampullen 12,99 euro (Nieuw - verkrijgbaar vanaf maart 2016)

Weleda Visiodoron Malva

10 stuks x 0,4 milliliter ampullen 6,99 euro

Voor meer informatie: www.weleda.nl 
Publicatiedatum: