Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik vind dat ik heel vernieuwend bezig ben"

Fotoreportage: Goes (her)ontdekt Bio Drôme

Tholen - Natuurvoedingswinkel Bio Drôme is eind oktober verhuisd naar de Oostwal 2a in Goes. Eigenaar Damario Luitwieler is heel blij met de nieuwe locatie. "We zitten echt op een goede plek nu. Er is hier veel bedrijvigheid." Hij vertelt dat de reacties op de nieuwe winkel lovend zijn: "Wat een mooie winkel, zeggen ze. De klanten vinden hem mooi ruim en zijn positief verbaasd over het aanbod. De nieuwe winkel is een stuk overzichtelijker dan de oude."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Damario Luitwieler achter de kassa, in de hoek met 'non food'-producten.

De winkeloppervlakte is na de verhuizing bijna verdubbeld, tot zo'n 300 m². "We hadden echt extra ruimte nodig." Net na de opening gaf Damario in Biojournaal aan dat het pand wat hem betreft nog groter had gemogen. Daar komt hij nu toch op terug. "Ik had het prima kunnen vullen, maar met de huidige ruimte ben ik helemaal tevreden en kan ik de winkel ook gezond houden."

Er komen volgens Damario ook zeker nieuwe klanten in de winkel sinds de verhuizing. "We trekken hier echt een nieuw publiek. Het grappige is dat sommigen daarvan niet eens wisten dat er een natuurvoedingswinkel was in Goes. Dat toont maar weer aan dat je ons op de nieuwe locatie niet zomaar meer voorbij loopt. Ook klanten die sceptisch waren over de verhuizing vinden dat de nieuwe winkel nog altijd heel gezellig is. Hij draait bij Bio Drôme om openheid en laagdrempeligheid. Enthousiaste medewerkers zijn hierin heel belangrijk."
 


Damario vaart met Bio Drôme echt zijn eigen koers: "Ik vind dat ik heel vernieuwend bezig ben in deze branche. Natuurlijk heb ik wel wat begeleiding gekregen rond de verhuizing, maar vervolgens heb ik zelf bepaalde accenten gelegd in de winkel. Ook in de schapindeling pak ik mijn eigen weg. We zijn nu weer een beetje aan het herindelen en bezig met de fijne afstemming."



Wat is volgens de winkelier de positie van Bio Drôme in de Zeeuwse biologische retail? "Bio Drôme steekt er nu wel bovenuit, qua oppervlakte en groei van het assortiment. Daarnaast is onze webshop nu ook online, waardoor we biologische DKW-producten door het hele land kunnen bezorgen. Daarnaast fungeert Bio Drôme als afhaalpunt van de Ekoplaza-webshop." Damario waardeert de vrijheid die hij als zelfstandige natuurvoedingswinkelier heeft. "Ik kijk gewoon naar welk product het beste is en dat zet ik in de winkel neer."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie:

Damario Luitwieler
Bio Drôme
Oostwal 2a
4461 JT Goes
0113 228009
info@biodromegoes.nl
www.biodromegoes.nl