Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Avondklas Warmonderhof, 25 februari:

André Mulder over zijn 'Toverdrank' uit Twente

Vanwege de komst van een nieuwe weg moest melkveehouder André Mulder zijn prachtige eko-bedrijf in Zwolle beëindigen. Wat eerst een ramp leek, werd een totaal nieuwe kans: de start van een zuivelfabriekje voor rauwe melkproducten in Twente, samen met zijn vrouw en zoon. André Mulder komt vertellen op donderdag 25 februari om 20:00 uur in de Hofzaal van Warmonderhof te Dronten.

André vertelt over zijn passie voor rauwe melk. Over zijn ontdekking: hoe gezond rauwe melk is, wat eczeem en astma met melkverwerking te maken hebben. Welke aandachtspunten zijn er voor veehouders die rauwe melk willen verkopen? Hoe verandert een boer in een 'fabrieksdirecteur'? De aanwezigen gaan de rauwe kefir van André ook zelf proeven. Kijk alvast op www.rauwpower.nl.


André Mulder.

De Avondklas van Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen begint om 20:00 uur en wordt gehouden in de Hofzaal aan Wisentweg 12 te Dronten. De Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, economie, voeding en ondernemerschap. De avondklassen zijn toegankelijk voor belangstellenden en voor de eigen studenten. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de bezoekers.

De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof, Groenhorst Dronten Warmonderhof, de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en voeding en Stichting Demeter.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum: