Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amsterdams label 'qnoopt' sokken aan elkaar

Tijdens het wassen, op het droogrek of in de kast. Een gemiddeld paar sokken is doorgaans geen lang leven beschoren. Maar dáár komt verandering in. Met dank aan het eigenzinnige QNOOP. Want het uit Amsterdam afkomstige sokkenlabel bedacht een slimme en innovatieve manier om sokken als stel bij elkaar te houden: de ene sok bevat een knoop, de ander is voorzien van een handgemaakt lusje. Nooit meer kwijtraken is slechts nog een kwestie van aan elkaar 'qnopen'. LEXSON mag zich sinds kort distributeur van dit verfrissende label noemen en zal starten met de verkoop van de 2016 Q1 collectie van QNOOP.



Los van het ingenieuze concept, zijn de sokken ook nog eens echte eyecatchers. QNOOP brengt ieder seizoen weer een nieuwe on-trend collectie die qua patroon en palet perfect passen bij de tijd van het jaar. Van streep tot stip. Gedurfd en toch draagbaar. Voor heren én dames. Alle designs worden in Amsterdam ontworpen en in Portugal geproduceerd om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Ook wordt ieder stel prachtig verpakt in een fraai ontworpen doosje, zodat sokken kopen spontaan een feestje wordt. Verblijd jezelf met een paar of verras een ander.



Want sociaal dát is QNOOP zeker. Door slimmer en innovatiever te zijn, draagt het label haar bescheiden steentje bij aan een net iets mooiere wereld. Alle sokken worden gemaakt van het beste gekamde bio-katoen dat voorhanden is, de knoop is bovendien bio-afbreekbaar en zowel het label als de verpakking is vervaardigd uit gerecycled karton. Omdat de sokken altijd bij elkaar blijven, hoef je tot slot nooit meer een eenzame wederhelft weg te gooien en gaat een paar dus langer mee. Dat is nog eens duurzaamheid.

Voor meer informatie: www.qnoop.com
Publicatiedatum: