Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Menken levert vanaf nu 7 dagen per week

Per 21 februari heeft Leen Menken Foodservice Logistics haar service uitgebreid met een extra bezorgdag. Klanten van de distributeur kunnen nu gebruik maken van bezorging op zondag. Er wordt dan bezorgt in de middag/avond (van 17:00–21:00 uur) en voorlopig in de regio Randstad.

Menken merkt dat de vraag naar weekend leveringen toeneemt. Daarom is er een testperiode geweest met leveringen op zondag voor haar klant Marley Spoon (maaltijdboxen). Afgelopen zondag is er na deze succesvolle test gestart met bezorging op zondag. Ook hier gold een bezorgvenster van 1 uur. Door te leveren met een kort bezorgvenster en dit vooraf te communiceren realiseert Menken een tijdigheid van minimaal 95% en een retourpercentage van slechts 0,2%.



De overige 6 dagen van de week wordt er volop geleverd door Menken. Zij verzorgen de fulfilment en last mile logistiek van gekoelde en bevroren producten. Voor Business to (small) Business wordt er op weekdagen geleverd tussen 10:00 en 17:00 uur (zaterdag 08:00–16:00 uur). Voor consumenten wordt er geleverd tijdens avond uren (18:00-21:30 uur).

Voor meer informatie: www.leenmenken.nl
Publicatiedatum: