Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duurzame Mama Masterclasses op de Negenmaandenbeurs

De zwangere bezoekers van de Negenmaandenbeurs kunnen dagelijks gratis deelnemen aan de duurzame mama masterclasses van het mintgroene platform BabyBeGood. In samenwerking met experts uit de duurzame babybranche krijgen zij een mini cursus aangeboden waarin zij leren welke 7 simpele stappen je kunt zetten om te starten met een 'good & green' leefstijl voor je kindje.

Experts uit de babybranche

Anna Schoemakers en Tamara Peers zijn de oprichters van het mintgroene platform BabyBeGood. Zij bedenken duurzame concepten waaronder de BabyBeGood doos gevuld met pure producten voor zwangeren en hun baby’tjes. Dit jaar bedachten zij dat het voor de bezoeker van de Negenmaandenbeurs interessant is om tips te krijgen van experts uit de babybranche over wat je kunt doen om een 'good & green' leefstijl te starten. Tijdens de duurzame mama masterclasses is er elke dag een expert aanwezig om een thema waar een aanstaande ouder meer over zou willen weten, uit te lichten.



Schema:
  • Woensdag 24 februari om 16:30 uur: Caroline van Eeuwijk van Cosmetics & Care over babyverzorging.
  • Donderdag 25 februari om 19:00 uur: Melvin & Jasper van Seepje over ecologisch wassen.
  • Vrijdag 26 februari om 19:00 uur: Henriette van Westerhoven van Aquamarijn over het duurzaam inrichten van de babykamer.
  • Zaterdag 27 februari om 14:00 uur: Chantal van den Bossche van Een Veilig Nest over hormoonverstorende stoffen.
  • Zondag 28 februari om 14:00 uur: Brendy Boogaard van Verh!p over babykleding en de circulaire economie.

Voor wie er niet bij aanwezig kan zijn of de hele reeks wil volgen: de duurzame mama masterclasses worden live gestreamed via het YouTubekanaal van BabyBeGood.

Mintgroene tour & ASN Bank photobooth

Na afloop van de duurzame mama masterclasses start een korte tour georganiseerd door BabyBeGood langs de mintgroene ondernemers op de Negenmaandenbeurs. Voor 50 zwangere bezoekers wordt de tour een extra groot feest. Zij ontvangen een gratis BabyBeGood doos cadeau en een limited edition Up-cycled Eppo knuffel van de ASN Bank in de photobooth op de beursvloer. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Kijk op deze website.

Van 24 tot en met 28 februari 2016 vindt de 31e editie van de Negenmaandenbeurs plaats in de Amsterdam RAI.
Publicatiedatum: