Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuurwinkel Zonnemaire geopend in Rotterdam

Donderdag 4 februari heeft Natuurwinkel haar deuren geopend van een nieuwe winkel aan de Kleiweg 125A in Rotterdam. Een feestelijke dag voor ondernemer Sascha Misset en de Natuurwinkelformule. Sascha neemt de winkel over van André Roelofsen, die zich meer dan 25 jaar ingezet heeft voor goed en eerlijk eten bij Natuurvoedingswinkel Zonnemaire. Als ex-werknemer van biologische groothandel Natudis is de overstap naar een eigen biologische speciaalzaak voor Sascha een logische stap: "Ik werk graag met mensen samen en ben door de jaren heen de waarde van biologische voeding gaan inzien. Mijn doel is om biologische voeding toegankelijker te maken voor de consument en hoe idealistisch het ook klinkt, wil ik mijn steentje bijdragen aan een betere wereld. Een wereld waarin het welzijn van de mens niet ten koste hoeft te gaan van de natuur." Samenwerken met lokale ondernemers -voor bijvoorbeeld groenten en fruit- is door de lage transportlasten niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de consument. "Ja, meerdere kleine distributeurs kosten meer tijd en energie, maar dat is het waard", volgens Sascha. "Zo is biologisch eten ook mogelijk voor de klant met een kleiner budget."



De pas vernieuwde winkel met ervaren werknemers biedt de bewuste consument meer keus en de verruimde openingstijden geven gelegenheid om voor de buurtwinkel te kiezen. De werksfeer binnen de winkel heeft volgens de nieuwe eigenaar doorwerking op de klant. "Wij werken als team graag samen in een ontspannen omgeving en willen dat gevoel ook meegeven aan onze klanten. We willen dat de consument zelf het onderscheid maakt tussen de natuurwinkel en de reguliere winkel. Dat kunnen wij de consument niet opleggen, maar we kunnen zeker wel bijdragen aan de ervaring."



Openingstijden:

Maandag - 11:00-19:00 uur
Dinsdag tot en met vrijdag - 8:00-19:00 uur
Zaterdag - 8:00-17:00 uur
Zondag - Gesloten

Voor meer informatie:

Natuurwinkel Zonnemaire
Kleiweg 125A
Hillegersberg, Rotterdam-Noord
010 4181110
Publicatiedatum: