Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Zien veel kansen in de export"

BIOFACH: OFC pakt uit met Natural Temptation

Tholen - Organic Flavour Company staat de komende dagen weer op de BIOFACH in Neurenberg. Het bedrijf uit Veenendaal zal het theemerk Natural Temptation groots presenteren op de beurs. "We staan op de BIOFACH met een mooie stand van Natural Temptation. Voor dit merk zien we veel kansen in de export."

Niet voor niets stond OFC begin november 2015 met Natural Temptation op de Nordic Organic Food Fair in Malmö. "Daar hebben we superpositieve reacties gekregen op deze serie feestelijke biologische theeën. De distributie voor Scandinavië is inmiddels rond en de uitrol is daar al begonnen. We hopen tijdens de BIOFACH de interesse van potentiële klanten uit andere landen te gaan wekken."



Naast de Natural Temptation stand staat de gebruikelijke stand voor industriële tak van Organic Flavour Company. Deze tak levert aan veel Europese klanten een ruim assortiment enkelvoudige kruiden en specerijen, maar ook een breed scala aan biologische melanges, waaronder seasonings voor chips en nootjes. "Naast de standaard smaken presenteren we ook weer een aantal nieuwe smaken, zoals Hot BBQ, Ras el Hanout en Wild Garlic. Die kan men komen proeven op de BIOFACH."

Klik hier voor meer informatie over Natural Temptation en hier om naar de website van Organic Flavour Company.