Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
La Mysore Cosmetics wint Style it Up Beauty Award

Khaki oogserum 'Beste ecologische verzorgingsproduct van 2015'

In totaal 900 merken en even zoveel producten deden mee aan de Style it Up Beauty Awards in Portugal, maar slechts één daarvan kreeg de titel 'Beste ecologische verzorgingsproduct van 2015'. Het Khaki oogserum van La Mysore Cosmetics kwam op 4 februari als winnaar uit de bus bij deze prestigieuze beauty awards.

Style it Up

Zo'n 900 merken uit de hele wereld meldden zich aan voor deze internationale beauty awards, georganiseerd door het Portugese Style it Up. Elk merk mocht één product selecteren voor deelname aan de verkiezing. La Mysore stuurde het Khaki oogserum in, werd als enige Nederlandse merk genomineerd en belandde in de top 5 van beste producten. De grote finale vond plaats op 4 februari in Lissabon, waar de winnaars in de diverse categorieën bekend gemaakt werden. Het Khaki oogserum van La Mysore Cosmetics werd gekozen tot beste ecologische verzorgingsproduct van 2015. Een geweldige prestatie waar eigenaresse Mitra La Grand enorm trots op is.



Khaki Oogserum

Het award-winnende Khaki oogserum is een uitgebalanceerd biologisch serum voor de ooglijnen. Een combinatie van biologische extracten van khaki, dadel, roos, zwarte bes en botanische aminozuren. Deze zorgen voor een verstevigend en liftend effect en gaan de vorming van rimpels tegen. De toegevoegde pure oliën van onder andere jojoba zorgen voor een goede hydratatie zodat droogheid, wallen en donkere kringen onder de ogen verminderen en voorkomen worden. Een biologisch oogserum dat je een stralende uitstraling geeft.

Over La Mysore Cosmetics

La Mysore Cosmetics is opgericht door Mitra La Grand. Van jongs af aan is zij gefascineerd door de natuurlijke werking van kruiden. Als huidspecialiste, afgestudeerd in kruiden en natuurlijke cosmetica, lag de stap naar de ontwikkeling van haar eigen lijn natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de hand. In samenwerking met een Frans laboratorium dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van natuurlijke cosmetica is La Mysore Cosmetics ontwikkeld. Inmiddels zijn er meerdere productlijnen en kruidenconcepten ontwikkeld, die voldoen aan de strengste eisen die aan natuurlijke en biologische cosmetica gesteld worden. Mitra: "Ik ben er enorm trots op dat het Khaki oogserum deze internationale beauty award voor beste ecologische verzorgingsproduct gewonnen heeft. Het is de kroon op ons werk."



La Mysore Cosmetics heeft een complete lijn verzorgingsproducten die de huid voeden, hydrateren en beschermen. De gebruikte ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, van natuurlijke oorsprong en vaak biologisch. Daarnaast lanceerde Mitra in 2015 een uniek parfumconcept, waarbij consumenten zelf hun persoonlijke parfum kunnen maken.

Voor meer informatie: www.lamysorecosmetics.com
Publicatiedatum: