Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BIOFACH:

Lovechock presenteert MYLK – de eerste veganistische melkchocoladetablet

Binnenkort zal de BIOFACH in Neurenberg haar deuren weer openen (10-13 februari). Lovechock zal aanwezig zijn en haar 'Happiness Inside' chocolade presenteren. Ontdek de kracht van rauwe cacao en de nieuwe producten en smaken. Met liefde gemaakt van de beste rauwe cacao uit Ecuador, op lage temperaturen bewerkt en vol met bijzondere superfoods.

Lovechock heeft de 'Rocks' in een nieuw jasje gestoken en introduceert een nieuwe aanlokkelijke smaak 'Hazelnut/Vanilla'. Daarbij presenteren ze met trots de nieuwste chocoladecreatie: Lovechock MYLK – de eerste veganistische melkchocoladetablet, gemaakt van rauwe cacao en rauwe hazelnotencrème, verrijkt met de beste superfoods.
 


Lovechock wordt met liefde handgemaakt van de beste biologische rauwe cacao uit Ecuador. Omdat de cacaobonen ongebrand en koudgemalen zijn, blijven veel goede stofjes bewaard en Lovechock is Lovechock een natuurlijke bron van flavonoïden en 'liefdesstofjes'. Lovechock is melkvrij, glutenvrij en sojavrij. De chocolade wordt gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt. Alle Lovechock producten zijn 100% veganistisch (erkent door de Vegan Society).
 


Bezoek Lovechock op stand 200 in hal 7. Leer alles over de kracht van raw chocolate van Lovechock en proef van een stukje 'Happiness'.

Voor meer informatie: www.lovechock.com
Publicatiedatum: